• Friday , 29 March 2024

ПОЛІТОЛОГ: “В АМЕРИКАНСЬКІЙ ПОЛІТИЦІ НАРАЗІ ГОЛОВА НЕ ЗНАЄ, ЩО РОБЛЯТЬ ЇЇ НОГИ”

Погляди Президента США Дональда Трампа і його безпосереднього оточення абсолютно розходяться з питань зовнішньої політики

В ефірі “5 каналу” політолог, директор організації “Євразійська демократична ініціатива” Пітер Залмаєв прокоментував різносторонність поглядів американського істеблішменту щодо України.

“Зараз вимальовується парадоксальна і безпрецедентна картина з питань політики Сполучених Штатів, коли сам президент Трамп і його власна партія абсолютно розходяться з питань міжнародної політики, таких як єдність Північноатлантичного альянсу, безпека на Далекому Сході, а також щодо конфлікту між Україною та Росією”, – розповів Залмаєв.

Експерт зазначив відсутність будь-якої значущої критики на адресу Володимира Путіна і його агресивної політики в заяві Дональда Трампа з приводу Росії.

“В американській політиці наразі голова не знає, що роблять її ноги. Істеблішмент республіканської партії всіляко намагається відгородитися від незрозумілої нам дотепер проросійської позиції або проросійської симпатії власного президента”, – вважає політолог.

Експерт додав, що попри підтримку України, голова Пентагону залишається скептично налаштованим щодо поставок ракетних комплексів “Javelin”.

Джерело – 5.ua

Related Posts

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.