• Saturday , 27 April 2024

Байден розглядає Україну як власний проєкт – Залмаєв

U.S. President-elect Joe Biden speaks to reporters about efforts to confront the coronavirus disease (COVID-19) pandemic after meeting with members of his “Transition COVID-19 Advisory Board” in Wilmington, Delaware, U.S., November 9, 2020. REUTERS/Jonathan Ernst

За президента Сполучених Штатів Джозефа Байдена Україною будуть займатися досить щільно, оскільки новий глава Білого дому розглядає нашу країну як особистий проєкт.

Про це в ефірі “Прямого” заявив директор міжнародної некомерційної організації “Євразійська демократична ініціатива” Пітер Залмаєв.

“Ми передрікали накладення санкцій проти групи українських політиків – те, що і сталося. Причому сталося при адміністрації Трампа. Тут я б їм подякував. Тому що це робить легітимними такі дії, Джо Байдену буде легше працювати. Гадаю, так дії будуть розширюватися. І вони свідчать про те, що Україною будуть займатися щільніше, ніж будь-коли.

Байден розглядає Україну як свій особистий проєкт. Адже вісім років віцепрезидентства при Обамі він курував Україну і був відповідальний за проведення пакета реформ в Україні безпосередньо”, – сказав Залмаєв.

Він також зауважив, що 46-й президент США буде порушувати питання боротьби з корупцією в Україні та проведенням реформ.

“Байден продовжує розглядати Україну як свій особистий проєкт. І буде питати з нинішнього уряду, як проходять ці реформи, що відбувається з НАБУ. Що з розслідуванням пана Коломойського, діяльність якого чомусь розслідують американські правоохоронні органи, а українці цього не роблять. Тобто, українці розраховують, що їх справи розглядатиме і робити за них американське правосуддя. Він буде порушувати ці питання. Про це свідчить той факт, що Вікторія Нуланд була призначена на №2 позицію в Держдепартаменті. Всі знають, хто така Вікторія Нуланд. Їй не треба пояснювати, що таке Україна”, – резюмував Залмаєв.

Related Posts

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.