• Friday , 26 April 2024

Політолог з Донецька «потролив» російських пропагандистів

Уродженець Донецька, політолог-міжнародник, випускник Колумбійського університету (Columbia University’s School of International and Public ffairs), директор МО «Євразійська демократична ініціатива», спікер канадської платформи «Українсько-Єврейські зустрічі» та член «Американського Єврейського Комітету» Пітер Залмаєв у прямому ефірі російського пропагандистського каналу потролив російських пропагандистів.

Відповідне відео Залмаєв виклав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Дубль два з Генасамблеї ООН: американський політолог Залман (Peter Zalmayev) ЗНОВУ ЗІГРАВ м’язами і (віртуальними) кухонними ножами в ефірі «60 МІН», РОСІЯ 1» під час виступу голови комітету Держдуми Росії з міжнародних відносин Леоніда Слуцького», – підписався під відео сам Залмаєв.

Це не перший випадок, як політолог вводить у ступор російських пропагандистів.

Так нещодавно Пітера Залмаєв своїм зверненням до президента Росії Володимира Путіна і Російської Федерації в цілому спантеличив ведучих і гостей ток-шоу на пропагандистському російському телеканалі «Россия-1».

Відповідне відео з’явилося на YouTube-каналі самого Залмаєва.

Під час свого звернення він заявив, що Росія втратила Україну, коли анексувала Крим, і щоб повернути українців, Кремль повинен вплинути на їхні «серця й уми».

«Володимире Володимировичу, свого часу ви назвали розвал Радянського союзу головною геополітичною трагедією 20-го століття. І у мене до вас відповідно запитання: чи не настав час піти за настільки чітко встановленим історичним імперативом і відновити справедливість у її історичних кордонах? І поки, ви зауважте, ми не чіпаємо України… Першою на черзі повинна бути Білорусь…. потім Молдова… Кавказ», – сказав він.

Також, додав Залмаєв, далі необхідно завоювати «центроазіатські ханства,… після чого Прибалтика сама приповзе на колінах».

Крім того, Залмаєв запевнив, що необхідно відновити «монголо-татаро-російсько-радянську імперію».

Ведучі ток-шоу заявили, що політолога почули, хоча і не зовсім усвідомили.

Джерело – zik.ua

Related Posts

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.