• Sunday , 28 April 2024

ПРОТИСТОЯННЯ РОСІЇ З НІМЕЧЧИНОЮ – ЦЕ ЗІТКНЕННЯ ХИЖАКІВ З ВЕГЕТАРІАНЦЯМИ – РАЙТШУСТЕР

Німецький журналіст Борис Райтшустер на “Форумі вільної Росії” заявив, що світ реагує на поведінку Російської Федерації надто повільно та м’яко.

Про це він сказав в інтерв’ю “Прямому”.

“У німців “рожеві окуляри”. Вони вважають, що Путін гарний і з ним треба просто поговорити. Його також образили українці. По німецьким поняттям я розпалювач війни, бо кажу, що Путін не такий гарний і люди свою злість перекидають на мене. Тільки що виступали люди та казали, що треба американцям, німцям, росіянам та французам сідати та вирішувати, що з Україною буде. Це дивно, наскільки успішно російський погляд впровадили у Німеччині. Я кажу, може німці вирішать, що у Намібії зробити? Тут видно, що людям з ранку до вечора їм стверджують російський наратив”, – сказав він.

Як Німеччина реагуватиме на провокації Росії після уходу Ангели Меркель?

“Дуже повільно реагує. Там є ті, хто завжди бачили загрозу від Росії, це меншість. Та дуже багато таких, хто не хоче бачити, у яких годинники застрягли у “горбачовському часі”. Вони ще впевнені, що все добре і треба домовлятись. Мене також обурило, що Меркель після агресії Росії у Керченській протоці заявила, що зброю не надаватимуть. Це не зовнішня політика, це політика капітуляції. Це зіткнення двох світів. Світ хижаків зі світом вегетаріанців. Коли кажуть, що українці теж винні, мене це дуже обурює. Навіть якщо це так, це не причина військової агресії. Дивно наскільки німці у цьому вегетаріанському режимі можуть собі уявити, що вони всі вегетаріанці”, – додав він.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас запропонував розширити спостережну місію ОБСЄ в Україні на Азовське море. У такий спросіб Маас хоче забезпечити пропуск українських кораблів.

Related Posts

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.